Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا میرغفاری، فعال کارگری صنعت نفت گفت: «با گذشت چند هفته از آغاز اعتراضات، حداقل تغییرات مدنظر هم انجام نشده است. هر چند آتش خشم معترضین با سخنرانی و وعده‌های مسئولین در رسانه، کمی سرد شده باشد اما اگر بررسی مسائل و عمل به وعده‌ها صورت نگیرد، ممکن است این آتش دوباره شعله‌ور شود و کسی هم نتواند آن را کنترل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین مشکانی؛ اعتصاب گسترده‌ی کارگران صنعت نفت که در کنار اعتراضات مردم خوزستان، سر و صدای زیادی به پا کرده بود؛ وارد پنجمین هفته‌ شد. این اعتراضات از 31 خرداد آغاز شده و همچنان ادامه دارد، بیش از 100 شرکت و مجموعه‌ی کارگری تاکنون به این اعتصاب پیوسته‌اند.

برای اطلاع بهتر از این اعتصاب به سراغ علیرضا میرغفاری، از فعالین کارگری صنعت نفت رفتیم تا ماجرا را از زبان یکی از حاضرین در صحنه‌ی اعتراضات بشنویم؛ آنچه در ادامه می‌آید مشروح این گفتگوست.

 

خبرگزاری دانشجو: شرایط کاری در شرکت نفت، نحوه پرداخت حقوق و وضعیت رفاهی کارگران چگونه است؟

میرغفاری: نیروهای وزارت نفت چند دسته‌اند و هر کدام مشکلات خاص خودشان را دارند که ممکن است مشکلاتشان به هم مرتبط نباشد. یک بخش، نیروهای رسمی‌اند که به شرایط پیش آمده اعتراض دارند، دسته‌ی دیگر نیروهایی هستند که در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های بهره‌برداری رسیده به صورت پیمانی کار می‌کنند و به آن‌ها اصطلاحا  ارکان ثالث می‌گویند؛ یک بخش هم نیروهایی هستند که روی پروژه‌هایی که به بهره برداری نرسیده‌اند، کار می‌کنند و به آن‌ها نیروهای پروژه‌ای گفته می‌شود.

ما نیروهای ارکان ثالت (پیمانکاری) هستیم؛ یعنی در چارت مجتمع گاز و پالایشگاه هستیم اما پیمانکار تامین نیرو، طرف حساب ما به شمار می‌آید. اجرا نشدن قانون اداره کار برای ما، از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم، در تجمعی که چهارشنبه 16 تیر در میدان کاکتوس عسلویه برگزار شد، خواستار اجرای این قانون بودیم.

ما همچنین با مشکلات دیگری از جمله کم بودن حقوق و مرخصی، عدم اجرای قوانین مربوط به مشاغل سخت، نبود خدمات رفاهی مناسب جهت زندگی، عدم وجود خدمات درمانی مناسب علی‌رغم هوای آلوده‌ی منطقه و برخوردهای حراستی و امنیتی با اعتراض و مطالبه‌گری مواجه‌ایم.

 

خبرگزاری دانشجو: در این بین رفتار کارفرما چگونه است؛ از حقوق کارگران حمایت می‌کند؟

میرغفاری: مشکل دیگر ما زد و بندهای موجود در بین پیمانکاران و کارفرماهاست. زمانی که ما به پیمانکار معترض می‌شویم، کارفرما حافظ منافع شرکت‌های پیمانکاری می‌شود و با ما برخورد می‌کند؛ مثلا اگر ما به کاهش کیفیت غذا یا کمبودن مرخصی اعتراض کنیم، حراست شرکت گاز ورود می‌کند در حالی که این مشکل میان ما و پیمانکار است.

از طرفی شرکت گاز می‌گوید که مشکلات شما ارتباطی به کارکنان رسمی ندارد و از طرف دیگر وقتی معترض می‌شویم، حراست نفت یا گاز و مدیران ارشد شرکت گاز ورود می کنند و بازوی فشار شرکت پیمانکاری می‌شوند.

 

خبرگزاری دانشجو: شرایط حقوق و دستمزد کارگران چگونه است؟

میرغفاری: وقتی می‌گوییم کارگر، منظور کارگر یدی و کارگر ساده نیست؛ در اینجا کارگر به کسی گفته می‌شود که ذیل قانون کار، کار کند و همه از کارگر ساده تا سرکارگر و مهندس و نیروهای متخصص و... جزء شرکت‌های تامین نیرو هستند و کارگر اطلاق می شوند؛ مثلا در چارت شرکت گاز پالایشگاه دهم که خودم نیز جزء آنجا هستم، تنها دو-سه نفر رسمی هستند و باقی کارگران توسط تامین نیرو، تامین می‌شوند. حقوق و دستمزد نیز برای افراد متفاوت است و از حدود 4 الی 5 میلیون شروع شده و ممکن است به 10 یا 11 میلیون برسد.

 

خبرگزاری دانشجو: نارضایتی های امسال به طور مشخص از کجا آغاز خورد؟ نقطه شروع خاصی داشت؟

میرغفاری: چند سال است نیروهای ارکان ثالث و پروژه‌ای نسبت به شرایطی که دارند معترض‌اند؛ نیروهای پروژه‌ای غالبا به صورت ماهیانه حقوق نمی‌گیرند و این تبدیل به عرف شده که سه یا چهار ماه تاخیر در حقوق داشته باشند و برای به دست آوردن حقوقشان، اعتصاب کنند.

ارکان ثالثی‌ها نیز تا چند سال گذشته به این مشکل دچار بودند اما در پی سری اعتصاباتی که داشتند، تصمیم گرفته شد شرکت گاز حسابی مشترک با شرکت های پیمانکاری ایجاد کند و قبل از ایجاد صورت وضعیت شرکت های پیمانکاری حقوق و دست مزد ارکان ثالثی‌ها پرداخت شود تا شرکت‌ها نتوانند پول دریافتی را در جای دیگر سرمایه‌گذاری کنند.

مسئله‌ی امنیت شغلی همیشه جزء مسائل کارگران بوده است و اکثر اوقات در منطقه اقتصادی ویژه فارس، کارگران معترضند.

 

خبرگزاری دانشجو: در اعتراض اخیر کارگران به طور مشخص چه اتفاقی افتاد؟ 

میرغفاری: هنگامی ‌که دولت بودجه 1400 را مشخص کرد و افزایش حقوق نیروهای رسمی مشخص شد، مواردی از جمله افزایش حقوق تا سقف 2.5 میلیون و افزایش پلکانی مالیات وجود داشت؛ این موضوع باعث شد برخی نیروهای رسمی افزایش حقوق نداشته باشند یا میزانی اندک، افزایش حقوق داشته باشند و حتی دچار کاهش حقوق شوند؛ در نتیجه کارگران همزمان تجمعاتی صنفی در مقابل مجلس و مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار کردند. همچنین در پایانه صادراتی خارک، اقداماتی در اعتراض به این حرکت انجام دادند؛ مثلا کشتی‌های رسیده به بندر را بارگیری نکردند و این‌ها باعث شد که مجلس و وزیر به مساله ورود کنند.

کارگران پروژه‌ای نیز در همین زمان، شورایی به نام شورای هماهنگی نیروهای وزارت نفت تشکیل دادند و با دغدغه هایی مثل افزایش حقوق، کمبودن مرخصی، نداشتن تشکل کارگری و امنیت شغلی شروع به اعتصاب کردند؛ در ادامه‌ی اعتراضات، کارگران محل کار را ترک کردند و مسئله بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت. شبکه های خارجی نیز اعتراضات را پوشش دادند و موج سواری کردند. پس از رسانه‌ای شدن اعتصاب کارگران سطح انتظارات بالا رفت؛ مثلا در کمپین اولیه خواسته‌ها، حقوق و مرخصی بود اما رفته رفته به سمت حذف پیمانکار رفت. در حال حاضر این اعتراضات کماکان هم ادامه دارد.

 

خبرگزاری دانشجو: پس این موج اعتراض از اردیبهشت شروع شده و تا اکنون ادامه دارد؟

میرغفاری: کارگران پیمانکاری این مشکلات را از قدیم داشتند، اعتراضات هم بوده اما هیچوقت اخبارش دیده نمی‌شد و در همین منطقه می‌ماند، اما با  اتفاقاتی که رخ داد، موجب شد که این قضیه در سطح کلان مطرح شود.

 

خبرگزاری دانشجو: چه گروه هایی به اعتراض اضافه شدند؟

میرغفاری: کار از فاز 13 و 14 شروع شد و کم‌کم شورا و کمپین به سمت پروژه‌های خوزستان رفت. بعد کارگران اورهال پالایشگاه تهران آمدند و اعتصاب کردند و پالایشگاه تهران حدود 600- 700 نفر را اخراج و تسویه کرد که دوباره این خبر سر و صدای زیادی کرد.

 

خبرگزاری دانشجو: خواسته اصلی شما در این اعتراضات چه چیزی بود؟

میرغفاری: کارگران پروژه‌ای 24 روز کار می‌کنند و 6 روز استراحت. با فشارهایی که کارفرما و شرکت‌ها می‌آورند، معمولا همان 6 روز استراحت را هم ندارند. مثلا کارفرما وعده داده که فلان تاریخ پروژه را به بهره‌برداری می‌رسانیم و برای این که به این قول برسد، همان چند روز مرخصی کارگر هم لغو می‌شود و می‎بینیم که کارگر دو الی سه ماه است که در منطقه بدون مرخصی کار می‎کند.

مسئله بعدی بحث پایین بودن امنیت شغلی است. کارفرمایان هر زمان که بخواهند خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی کارگر را اخراج می‌کنند. مسئله‌ی دیگر پایین بودن حقوق است.

 

خبرگزاری دانشجو: معترضین تنها کارگران رسمی‌ با 10 میلیون تومان حقوق بودند که با افزایش حداکثر 2.5 میلیون تومانی حقوقشان، مخالف بودند؟

یک گروه نیروهای رسمی هستند که جزء مدیریت خدمات کشوری‌اند و قانون بودجه بر حقوقشان موثر است. گروه دیگر نیز ذیل قانون کار و تامین اجتماعی‌اند. قبل از شروع سال، شورای عالی حقوق و دستمزد تشکیل می‌شود و افزایش حقوق این گروه، در گرو تصویب این شوراست.

 

خبرگزاری دانشجو: این اعتراضات از طرف رسمی‌ها آغاز شد یا از طرف پیمانی‌ها؟

میرغفاری: پیش از این سلسله اعتراضاتی انجام گرفته بود اما وقتی اعتراض کارگران رسمی انجام گرفت، ماجرای اعتراضات آغاز شد.

البته پروژه‌ای‌ها معترض به این بودند که چرا کارگران رسمی اجازه تجمع دارند و به آن تجمع صنفی می‏گویند و تجمع که می‎کنند و بحث اعتراض و اعتصاب و ترک‌کار طلقی نمی‌شود‌ اما اگر پروژه‌ای‌ها تجمع کنند، نامش می‌شود: اعتراض اعتصاب و خلل در تولید پایدار پالایشگاه و مسائل امنیتی شده بعد از آن برخی نهادها ورود می‌کنند. چنین مقایسه‌هایی هم که به وجود آمد، در شدت گرفتن ماجرا بی‌تاثیر نبود.

 

خبرگزاری دانشجو: تشکل کارگری‌ای وجود داشت که از شما حمایت کند یا اعتراضات را ساماندهی کند؟

میرغفاری: نه اصلا. ما هیچ تشکلی نداریم؛ چه کارگران پروژه‎ای و چه کارگران ارکان ثالث اجازه‌ی ایجاد تشکل ندارند و این جزء خواسته‎های ماست. به شخصه چهار-پنج بار به اداره کار منطقه ویژه برای ایجاد تشکل رفتم اما اجازه ایجاد تشکل به ما ندادند، متاسفانه علی رغم یکی-دوسال پیگیری، هنوز نتوانستیم تشکلی ایجاد کنیم.

 

خبرگزاری دانشجو: بهانه‌ی آنها برای ندادن مجوز چه بود؟

میرغفاری: وقتی بنده می‌خواهم از طرف کارفرمای خودمان یعنی شرکت گاز اقدام کنم با من برخورد می‌شود؛ چون اصلا برایشان قابل پذیرش نیست، در حالی که قانون به من اجازه ایجاد تشکل قانونی داده است. هنگامی که از جانب اداره کار اقدام می‌کنیم با امروز و فردا کردن، کار را به تعویق می‌اندازند.

می‌گوییم: «شما ورود کنید و اجازه بدهید تشکلی داشته باشیم، چون کارفرما با ما بد برخورد می‌کند.» وقتی از سمت آنها اقدام می‌کنیم، آنها می‌گویند: «چشم! پیگیری می‌کنیم. باید یک جلسه با مدیران شرکت گاز بگذاریم. یک جلسه با مدیران رسمی شما...» و به طرق مختلف سنگ اندازی می‌کنند.

 

خبرگزاری دانشجو: ماجرای تشکیل شورای کارگران پروژه خودجوش بود؟ و چگونه شکل گرفت؟

میرغفاری: ما چندین گروه‌ کاری در تلگرام داریم که بین 10 تا 30 هزار نفر در آن عضو هستند. اینها کارگرانی هستند که در گروه به دنبال نیازهای شغلی‌اند. بعد از اعتصابات و اعتراضات همین گروه‌هایی که جنبه بازاریابی و کاریابی داشتند، ماهیت‎شان تغییر کرد و به گروه‎های اعتراضی و مطالبه‎گری تبدیل شدند. از دل این گروه و از بین اعضای فعال آن "شورای کارگران پروژه ای" پدید آمد.

 

خبرگزاری دانشجو: گروه یا رسانه خاصی از شما حمایت کرد تا بتوانید بهتر دیده بشوید؟

میرغفاری: گروه خاصی نبود. اما برای مثال، خودم از چند ماه پیش در بستر فضای مجازی مثل اینستاگرام مشکلاتمان را مطرح کردم. یا با صفحاتی که مربوط به نماینده‌ها بود و یا مسئولین دفترشان ارتباط گرفتیم. همچنین با دانشجویان عدالتخواه و آقای خراسانی نیز در این راستا ارتباطاتی گرفتیم.

 

خبرگزاری دانشجو: بعد از این اعتراضات آیا تغییراتی جهت سامان گرفتن اوضاع، انجام گرفت؟

میرغفاری: خیر، تاکنون حداقل تغییرات مدنظر هم انجام نشده. یک سری حرکات اندک و نمایشی انجام شده، مثلا اداره کل کار استان بوشهر اکیپی فرستاد و چند جا را دیدند اما معلوم نبود با چه کسی صحبت کردند، نماینده کارگری چه کسی است و حرف چه کسانی شنیده شد؟

در واقع یک بحث نمایشی برگزار شد و بعدش هم هیچ. چیز خاصی که ما در عمل لمس کرده باشیم، مثلا مدیر عاملی آمده باشد حداقل وعده ای داده باشد اتفاق نیفتاده است.

 

خبرگزاری دانشجو: اعتراضات چه پیامدهایی برای کارگران داشت؟

میرغفاری: پالایشگاه تهران حدود 600-700  نفر از نیروهای اورهالش را اخراج کرد. این نیروها، نیروهای موقتی یک ماهه یا کمی بیشتر بودند که پس از اعتراضشان با آنها تسویه شد. از طرفی با برخی کارگران پروژه‌ای به صورت موردی برخورد شد، مخصوصا کسانی که لیدر بودند و مسائل و مشکلات را مطرح می‌کردند.

باید توجه داشت این نیروهای معترض آتش زیر خاکسترند؛ هر چند آتش آن‌ها با سخنرانی وزیر یا رییس اداره کار در رسانه، کمی سرد شده باشد اما اگر بررسی مسائل و عمل به وعده‌ها صورت نگیرد، ممکن است این آتش دوباره شعله‌ور شود و کسی هم نتواند آن را کنترل کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعتراضات کارگری کارگران دادخواست اعتصاب سراسری کارگران پروژه ای خبرگزاری دانشجو پالایشگاه تهران نیروهای رسمی افزایش حقوق ایجاد تشکل ی کارگران اداره کار شرکت گاز صنعت نفت ی ایجاد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۹۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن ایران‌زاد» گفت: هیئت‌مدیره پالایشگاه نفت تهران در هفت ماه گذشته با ورود به پروژه‌های پالایشگاه تهران، مصوبات لازم را برای تسریع در روند اجرایی این پروژه‌ها به تصویب رساند.

وی با اشاره به پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی (CCR) این مجتمع پتروپالایشی تأکید کرد: امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۳، عملیات پیش‌راه‌اندازی بعضی واحد‌های جانبی این طرح ازجمله کولینگ، برق و... آغاز شود و ۴ تا ۶ ماه پس از آن کل پروژه به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل پتروپالایشگاه تهران مهم‌ترین چالش بر سر راه این پروژه را تغییرات قیمت ارز اعلام کرد و گفت: در ابتدای آغازبه‌کار این پروژه، نرخ ارز ۲۷ هزار تومان بود و امروز بیش از ۶۵ هزار تومان است، که این تغییر قیمت دائمی، پیمانکاران را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، اما با مدیریت و ارائه تعدیلات قانونی به شرکت‌ها و تأمین‌کنندگان، چالش‌ها را پشت‌سر گذاشتیم.

ایران‌زاد افزود: یکی از مهم‌ترین چالش‌ها، کاتالیست این پروژه بود که با بدقولی سازنده خارجی، با سازندگان ایرانی وارد مذاکره شدیم و ساخت آن با تکیه بر دانش فنی بومی آغاز شده است.

وی با اشاره به پیشرفت مناسب تأمین تجهیزات این طرح تأکید کرد: بیشتر تجهیزات در حال ساخت است و تا شهریور سال آینده، بیش از ۸۰درصد تجهیزات اصلی که شماره دارند، وارد شرکت خواهند شد.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران از اجرایی‌شدن الزام قانونی بند «ر» قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مبنی بر اختصاص ۴۰درصد سود پالایشی به طرح‌های بهینه‌سازی در این مجتمع پالایشی خبر داد و گفت: در جلسات مختلفی که با نخبگان پالایش برگزار شد، مسیر تکنولوژی برای اجرای طرح ارتقای کیفی نفت‌کوره را تعریف کردیم که مشابه پالایش نفت اصفهان است.

آغاز عملیات اجرایی طرح ارتقای کیفی نفت کوره تا ۲ ماه آینده

ایران‌زاد افزود: شرکت پالایش نفت اصفهان تمامی مدارک فنی موردنیاز برای اجرای طرح ارتقای کیفی نفت کوره را در اختیار ما قرار دادند و همین موضوع باعث شد بتوانیم حتی زودتر از اصفهان، مجوز زیست‌محیطی اجرای این پروژه را دریافت کنیم. اسناد مناقصه آماده و مصوبات آن نیز در کمیسیون معاملات ارائه شده و در حال بررسی فنی از سوی شرکت‌های پیمانکاری است که طی دو ماه آینده، برنده این مناقصه انتخاب و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی از سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های بهینه‌سازی این مجتمع پتروپالایشی خبر داد و گفت: نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار در پروژه RHU (واحد تصفیه ته‌مانده سنگین برج‌های تقطیر) سرمایه‌گذاری خواهد شد و این پروژه ظرف سه سال به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین پروژه‌های جانبی دیگری در کنار این واحد اجرایی خواهد شد که میزان سرمایه‌گذاری را درمجموع به ۲ میلیارد یورو افزایش خواهد داد.

مدیرعامل پتروپالایش تهران افزود: واحد RFCC این پروژه نیز طی یک دوره چهارساله به بهره‌برداری خواهد رسید و تولید نفت کوره خود را به استاندارد می‌رسانیم.

ایران‌زاد بیان کرد: با انجام پروژه بهینه‌سازی پالایشگاه تهران، ضریب پیچیدگی پالایش نفت تهران که در زمان تأسیس ۵.۷ بوده، به عدد ۱۲.۶ ارتقا خواهد یافت، این در حالی است که ضریب پیچیدگی پالایشگاه‌های مدرن دنیا حدود ۱۴ بوده که دورنمای ترسیم‌شده برای پتروپالایش نفت تهران نیز دستیابی به ضریب پیچیدگی ۱۴ تا سال ۱۴۱۰ است.

وی تأکید کرد: با خرید سهام پتروشیمی شازند، به یک پتروپالایش تبدیل شدیم که این پتروشیمی در زنجیره تولید ما قرار خواهد گرفت. پتروشیمی اراک در سواحل جنوبی کشور در حال تأسیس زنجیره پایین‌دست است که با تأمین خوراک، تأمین مالی و افتتاح پروژه‌های RHU و RFCC محصولاتی تازه تولید خواهیم کرد که در تکمیل زنجیره ارزش و جلوگیری از خام‌فروشی مؤثر خواهد بود.

مدیرعامل پتروپالایش تهران تصریح کرد: درخواست تشکیل مجمع دادیم و در عمل نمایندگانمان را در پتروشیمی اراک مستقر خواهیم کرد و مدیریت پتروشیمی اراک را به‌دست خواهیم گرفت و انشاءالله زنجیره تولید را به سرانجام خواهیم رساند. از فروردین با تشکیل کارگروه‌های تأمین خوراک و تبادل با پتروشیمی اراک، مقدمات فراهم شده و به‌زودی این موارد عملیاتی خواهد شد.

بهبود و به‌روزرسانی چارت سازمانی پالایشگاه تهران و تبدیل آن به مجتمع پتروپالایشی

ایران‌زاد گفت: با پتروپالایشی‌شدن، باید ساختار مدیریت شرکت را از یک شرکت پالایشی به یک شرکت پتروپالایشی تغییر دهیم. به‌روزرسانی ساختار حاکمیت شرکتی نیز در سال‌های گذشته انجام نشده است که امیدواریم با موافقت سهام‌دار عمده، به‌روزرسانی، بهبود چارت سازمانی و توجه ویژه به سرمایه‌های انسانی را در دستور کار قرار دهیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی هیئت‌مدیره این شرکت برای توسعه خدمات رفاهی به کارکنان بیان کرد: پتروشیمی اراک تأسیسات رفاهی مناسبی دارد که نقش مهمی در بهبود شرایط رفاهی سرمایه انسانی پالایشگاه خواهد داشت. همچنین در بحث مسکن چند بسته خدماتی ازجمله اعطای وام قرض‌الحسنه و خرید مسکن در هیئت‌مدیره تعریف و عملیاتی شده است.

پالایشگاه تهران برای کارکنان مسکن می‌سازد

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران تأکید کرد: سه پروژه مسکن در نزدیکی پالایشگاه اجرایی خواهد شد تا بتوانیم مسکن کارکنان را تأمین کنیم و افزون بر آن مسافت روزانه تردد کارکنان را کاهش دهیم. در این زمینه با سازندگان معتبر همکاری و از کارکنان نیز برای خرید زمین حمایت خواهیم کرد.

ایران‌زاد بیان کرد: پالایش نفت تهران در یک دوره گذار و پوست‌اندازی سرمایه‌های مادی و انسانی قرار گرفته است که تلاش خواهیم کرد هر دو سرمایه را با تکنولوژی و بهبود فضای شغلی بهبود ببخشیم.

وی با اشاره به فریزشدن چارت سازمانی پالایشگاه تهران از دهه ۹۰ تصریح کرد: با تعریف طرح‌های نو و بازنشسته‌شدن تعداد زیادی از کارکنان، به تزریق نیروی انسانی نیاز خواهیم داشت که تلاش می‌کنیم با دریافت مجوز از سهام‌دار عمده و با رعایت الزامات قانون تجارت، بهبود فضای معیشت و افزایش سرمایه انسانی را در دستور کار قرار دهیم.

مدیرعامل پتروپالایش تهران همچنین از تشکیل کارگروه فرهنگی خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کارگروه توجه به فرهنگ منطقه و آشنایی جامعه پیرامونی با فرهنگ صنعت نفت است.

دیگر خبرها

  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • حقوق پاکبانان و کارگران شهرداری قبل از پایان هر ماه واریز می‌شود
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران