Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین-مریم علیزاده؛ یکی از بزرگترین معضلات دست و پا گیر در حوزه منابع انسانی به ویژه در وزارت نفت، تعدد مدل های جذب نیرو در شرکت های این وزارتخانه است که اکنون به چالشی جدی برای کارکنان تبدیل شده است.

در این رابطه حسن لطفی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در حقیقت یک تبعیض فاحشی در بین کارکنان دستگاه های اجرایی مختلف بویژه شرکت نفت دیده می شود که متاسفانه هم در اجرای قانون مشکل داشتیم و هم در قانون‌گذاری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یعنی ما خلاهایی در قانون مدیریت خدمات کشوری داریم که به واسطه آن حقوق یک عده افراد دیده نشده است.

لطفی گفت: در دور قبلی مجلس برای اصلاح قانون خدمات کشوری ورود کردیم که متاسفانه بحث در هیات رییسه مجلس مسکوت ماند اما در نظر داریم تا با برطرف کردن خلاهای قانونی و ایجاد سامانه متمرکز پرداخت حقوق و دستمزد به رویه فعلی نابسامان در میان کارکنان سازمان های دولتی پایان دهیم.

این نماینده مجلس در ادامه افزود: همچنین می بایست دستگاه های نظارتی مانند دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بر این سامانه نظارت کنند. یعنی در قانون باید حداقل و حداکثر حقوق دیده شود و با تشکیل سامانه از پرداخت حقوق های نجومی جلوگیری شود. در این حالت است که می توان نظارت عالیه بر نحوه پرداخت حقوق و دستمزد داشت.

لطفی تاکید کرد: ما امیدواریم که این سامانه در مجلس یازدهم آغاز به کار کند تا خلاهای قانونی هم برطرف شود.

وی در خصوص نابسامانی نیروی انسانی در وزارت نفت نیز گفت: یکی از وزارتخانه هایی که درگیر جدی با انواع مدل های استخدامی دارد، وزارت نفت است که البته شرکت های تابعه بسیاری نیز در زیرمجموعه خود جای داده که همین موضوع سبب تعدد شیوه های جذب و پرداخت شده است. همچنین در برخی از این شرکت ها اعضای هیات مدیره ها با حقوق های نجومی و با وجود بازنشستگی هنوز مشغول کار هستند، که با راه اندازی سامانه متمرکز پرداخت حقوق و دستمزد به این حقوق های نجومی نیز می توان رسیدگی داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مریم علیزاده حقوق دستمزد نیروی انسانی وزارت نفت شرکت نفت حسن لطفی کارکنان وزارت نفت پرداخت حقوق و دستمزد وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان